آغاز سال تحصیلی جدید در کیش به صورت غیرحضوری
آغاز سال تحصیلی جدید در کیش به صورت غیرحضوری : سخنگوی شورای سلامت کیش اعلام کرد که سال تحصیلی جدید در جزیره کیش کاملا به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.
محمدرضا رضانیا روز چهارشنبه ۱۲ شهریور ماه ۱۳۹۹ با اعلام با اشاره به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: از آن جایی که جزیره کیش در وضعیت قرمز کرونا به سر می برد، بنابراین کلیه کلاسهای آموزشی به صورت غیرحضوری برگزار میشوند. با این وجود مدیران و معلمان در مدارس حضور خواهند داشت.
وی در خصوص شرایط کلاس اولیها نیز گفت: با توجه به اهمیت ارتباط معلم و دانشآموز برای این دسته، قرار شده است آموزشوپروش کیش برنامهریزی لازم را برای دو روز حضور آنها در مدرسه انجام دهد.
به گفته رضانیا در صورت تغییر شرایط به زرد یا سفید، برنامه مدارس متناسب با شرایط جدید تغییر خواهد یافت.
تاکنون ۱۴ نفر در جزیره کیش به علت ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادهاند.