آغاز مرحله دوم طرح ایمن سازی فلج اطفال در کیش
آغاز مرحله دوم طرح ایمنسازی فلج اطفال در کیش : عملیات ایمن سازی فلج اطفال در کیش از ۶ اسفند ۹۷ همزمان با مناطق مرزی و گرمسیری کشور آغاز شد.
دکتر رضانیا گفت: با توجه به همجواری ايران با دو کشور پولیو آندمیک در مرز شرقی و تردد های بسیار در هر زمان خطر بازگشت مجدد بیماری به کشور وجود دارد و برای تداوم وضعیت عاری از پولیو در سالهای اخیر ایمن سازی تکمیلی با کیفیت مطلوب ضروری است.
وی گفت: در طرح واکسیناسیون فلج اطفال در کیش هر ساله در دو نوبت کودکان زیر ۵ سال در جزیره واکسینه می شوند.
دكتر رضانيا گفت: مرحله اول اين طرح از ۶ تا ۹ بهمن به مدت ۴ روز اجرا شد و مرحله دوم این طرح نیز از روز ۴ اسفند تا ۷ اسفند به مدت ۴ روز اجرا مي شود.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش از ساکنان جزیره کیش خواست با کارکنان واکسیناتور بهداشتی حاضر در طرح همکاری داشته باشند .
پایگاه های ثابت واکسیناسیون فلج اطفال در جزيره كيش
آغاز مرحله دوم طرح ایمن سازی فلج اطفال در کیش