اردوی تیم ملی فوتبال در کیش پیش از اعزام به قطر

:: کد خبر : 33718 :: نویسنده: :: تاریخ انتشار :

اردوی تیم ملی فوتبال در کیش پیش از اعزام به قطر  : ­تیم ملی فوتبال ایران اردوی نهایی خود را پیش از حضور در جام ملت‌های آسیا در جزیره کیش برگزار می‌کند.

 

اردوی تیم ملی فوتبال در کیش پیش از اعزام به قطر

با برنامه‌ریزی و هماهنگی فدراسیون فوتبال با سازمان منطقه آزاد کیش، تیم ملی فوتبال ایران اردوی نهایی خود را برای حضور در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا در این جزیره برگزار می‌کند.

کاروان تیم ملی ایران ١۴ دی اردوی خود را در جزیره کیش برگزار می‌کند و در آخرین دیدار خود پیش از سفر به قطر برای حضور در جام ملت‌های آسیا، جمعه ١۵ دی در ورزشگاه المپیک کیش به مصاف تیم ملی بورکینافاسو می‌رود.

این دیدار ساعت ١٨ در ورزشگاه المپیک جزیره کیش برگزار می‌شود.

بورکینافاسو در آخرین رده‌بندی فیفا بالاتر از قطر، فنلاند و ایرلند در رتبه ۵٧ جهان و در جام ملت‌های قاره آفریقا حضور دارد. این تیم در حال حاضر در دوبی اردو آمادگی خود را تشکیل داده است.

تیم ملی ایران پس از این دیدار ١٨ دی برای حضور در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا بصورت مستقیم از کیش به دوحه پرواز می‌کند.

گفتنی است استادیوم فوتبال کیش و نخستین زمین چمن هیبریدی کشور همزمان با اردوی تیم ملی فوتبال در جزیره زیبای کیش به بهره برداری می رسد و تمرین های تیم ملی فوتبال در نخستین زمین چمن هیبریدی کشورمان در جزیره انجام خواهد شد.

 

 

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *