افتتاح خانه کودک کیش
افتتاح خانه کودک کیش : همزمان با روز جهانی کودک کودکان کیش صاحب خانه شدند.

خانه کودک به منظور رفاه حال شهروندان و گردشگران کیش در مرکز جزیره به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش این مجموعه با هدف ایجاد محیطی مناسب و امن برای کودکان ساکن در جزیره کیش، همچنین گردشگران و مسافران، سه شنبه شانزدهم مهر ۹۸ با حضور جمعی از مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش به بهره برداری رسید.
دکتر توفیقی معاون توسعه و مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش در این خصوص گفت: یکی از موضوعات قابل توجه که فقدان آن در مرکز جزیره احساس می شد، ایجاد محیطی و بستری مناسب برای سرگرمی و نگهداری کودکان بود تا در محیطی امن و بهداشتی و دور از شرایط گرم آب و هوایی از آن لذت ببرند و والدین با اطمینان خاطر فرزندان خود را ساعت ها به این مجموعه بسپارند.
بنابراین با حفظ بافت یکی از ساختمان های جزیره که یادگار هویتی کیش محسوب می شود و تغییر کاربری آن، اقدام به ایجاد فضایی برای استقرار کودکان کردیم تا علاوه بر فعالیت های بدنی به فعالیت های فکری مانند قصه نویسی، تماشای انیمیشین و گفتگو نیز بپردازند.