افزایش پروازهای مسیر کیش یزد

:: کد خبر : 10033 :: نویسنده: :: تاریخ انتشار :

افزایش پروازهای مسیر کیش یزد : مدیرکل فرودگاه‌های استان یزد از افزایش پروازهای مسیر کیش یزد با شرکت هواپیمایی کیش خبر داد. 

افزایش پروازهای مسیر کیش یزد

عباس محمدی گفت: با توجه به پیگیری‌های انجام شده با شرکت هواپیمایی کیش از سوم دی ماه، پروازهای این شرکت هواپیمایی روزهای دوشنبه و پنج شنبه هر هفته در مسیر کیش- یزد-کیش برقرار می‌شود.
وی گفت: هواپیمای MD در ساعت ۹:۳۰ صبح وارد و در ساعت ۱۰:۳۰ صبح فرودگاه بین المللی یزد را به مقصد کیش ترک خواهد کرد.
شرکت هواپیمایی کاسپین دو پرواز هفتگی (روزهای سه شنبه و جمعه) در مسیر یزد- کیش دارد و با افزایش پروازهای مسیر کیش یزد، مجموع پروازهای رفت و برگشت هفتگی یزد به کیش به هشت پرواز خواهد رسيد.

شرکت هواپیمایی کیش ایر که یک ایرلاین خصوصی و متعلق به سازمان منطقه آزاد کیش است، در سال ۱۳۷۰ تاسیس شد و فعالیت خود را از سال ۷۱ و با دو فروند هواپیمای اجاره ای آغاز کرد. در حال حاضر کیش ایر در جزیره کیش و تهران دفتر مرکزی دارد. با گسترش گردشگری جزیره کیش و ورود گردشگران داخلی و خارجی به این منطقه آزاد تجاری، کیش ایر نیز با تغییر مدیریت به توسعه و ارتقا ناوگان هوایی خود اقدام کرد.

لازم به ذکر است که در حال حاضر فرودگاه بین المللی کیش علاوه حمل بار و مسافر و ترابری هوایی خدمات ویژه پاویون ، خدمات لیموزین ، دسترسی به اینترنت پرسرعت،خدمات اورژانس پزشکی و بهداشتی ، رستوران ، پارکینگ ، امانت بار ، بخش اشیا گمشده ، خدمات بسته بندی بار،خدمات بسته بندی بار، خدمات بانکی ، صرافی ، خدمات پستی و فروشگاههای خرید سوغاتی و تاکسی را به مسافران کیش و ساکنین جزیره زیبای کیش ارائه می دهد. کلیه شرکت های هواپیمایی که در این فرودگاه دارای پرواز می باشند فروش بلیط در فرودگاه دارند. در صورتی که مسافرین محترم قصد تهیه بلیط از شرکت های هواپیمایی دیگر را داشته باشند می توانند به دفتر فروش بلیط واقع در ترمینال ورودی پروازهای داخلی مراجعه نمایند.

 

منبع 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *