انجام اعمال جراحی اسلیو و بای پس معده در کیش
انجام اعمال جراحی اسلیو و بای پس معده در کیش : اعمال جراحی اسلیو و بای پس معده در بیمارستان فوق تخصصی كیش انجام شد.

روابط عمومی بیمارستان كیش اعلام كرد: ۸ عمل جراحی در دو روز متوالی با حضور دكتر طولابی انجام و بیماران پس از انجام معاینات بعد از عمل ترخیص شدند.
هم اكنون جراحی اسلیو و بای پس معده در مراكز معدودی در كشور انجام می شود و این اعمال بصورت دوره ای در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی كیش نیز انجام می شود.
براساس اعلام روابط عمومی بیمارستان كیش متقاضیان این عمل در جزیره کیش می توانند با شماره تلفن ۰۷۶۴۴۴۵۹۴۰۰ داخلی ۳۹۵ تماس و برای مشاوره و عمل نام نویسی كنند.
دكتر كرم اله طولابی فارغ التحصیل پزشکی عمومی و بورد تخصصی جراحی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دارای فلوشیپ لاپاروسکوپی پیشرفته از دانشگاه Hull انگلستان است.