اولین دوره مدیریت قایقرانی بادبانی در کیش
اولین دوره مدیریت قایقرانی بادبانی در کیش
برای نخستین بار در ایران، دوره مدیریت قایقرانی بادبانی (سیلینگ) تحت نظر فدراسیون جهانی سیلینگ در ایران
با حضور عبدالرحمن ارشد (مدرس فدراسیون جهانی و نائب رئیس کنفدراسیون سیلینگ آسیا)
برگزارکننده: کنفدراسیون سیلینگ آسیا، سازمان منطقه آزاد کیش و فدراسیون قایقرانی
زمان: ۲۲ الی ۲۶ خرداد ماه ۱۴۰۱
مکان: جزیره زیبای کیش، مجموعه مارینا کیش
نخستین دوره مدیریت قایقرانی بادبانی (سیلینگ) در ایران، ۲۲ تا ۲۶ خرداد به میزبانی هیئت قایقرانی منطقه آزاد کیش در مجموعه مارینا کیش برگزار خواهد شد.
این نخستین دوره مدیریت قایقرانی بادبانی در تاریخ ورزش ایران است و تحت نظر فدراسیون جهانی و با همکاری مستقیم کنفدراسیون قایقرانی بادبانی آسیا در ایران برگزار خواهد شد.
مقدمات برگزاری این دوره آموزشی از حدود سه ماه گذشته آغاز شد و با هماهنگیهای لازم با کنفدراسیون قایقرانی بادبانی آسیا، پس از ارزیابیهای فنی، از ۲۰ شرکتکننده با داشتن سابقه فنی، تخصصی و کارشناسی حوزه قایقرانی بادبانی دعوت شد تا در این دوره تخصصی شرکت کنند.
همچنین از بهترین ورزشکاران ملی کلاسهای دینگی نیز در این دوره آموزشی دعوت شده است تا نسل آینده مدیران قایقرانی بادبانی ایران را تشکیل دهند.
اولین دوره مدیریت قایقرانی بادبانی در کیش توسط آقای عبدالرحمن ارشد، نائب رئیس کنفدراسیون قایقرانی بادبانی آسیا و از مدرسان ارشد فدراسیون جهانی برگزار خواهد شد. وی یکی از معدود افسران بینالمللی فدراسیون جهانی قایقرانی بادبانی در غرب آسیا هستند. منبع