بازسازی پیست کورس سوارکاری کیش
بازسازی پیست کورس سوارکاری کیش : جزیره کیش آماده میزبانی از مسابقات سوارکاری می باشد.

پیست کورس سوارکاری مجموعه ورزشی المپیک کیش پس از یک دهه باز سازی و مهیای برگزاری مسابقات شد.
در راستای رونق بیشتر ورزش در جزیره و علی الخصوص نگاه و توجه ویژه به ورزش اسب سواری و مسابقات اسبدوانی ، به همت موسسه ورزش و تفریحات سالم کیش و هیئت سوارکاری، پیست کورس سوارکاری واقع در مجموعه ورزشی المپیک کیش بعد از بیش از یک دهه سکون، مرمت و بازسازی و آماده برگزاری مسابقات اسبدوانی گردید.
مدیرعامل موسسه ورزش و تفریحات سالم کیش گفت: با هدف بهرهگیری از ظرفیتهای این جزیره، توسعه گردشگری ورزشی و نگاه ویژه به ورزش سوارکاری و مسابقات اسب دوانی، پیست سوارکاری المپیک کیش، پس از یک دهه بازسازی و آماده برگزاری مسابقات شد.
محمود افشار دوست گفت: با بازسازی پیست کورس سوارکاری کیش و با توجه به فراهم شدن شرایط مناسب در تلاش هستیم در ماه های آتی رقابت های سوارکاری کورس یا مانژ را در جزیره کیش برگزار کنیم.
وی افزود: پیست کورس سوارکاری کیش پس از اجرای عملیات اصلاح و بازسازی با هزار و ۴۰۰ متر طول دارای شرایط استاندارد برای میزبانی از رقابتهای کشوری است.
برگزاری مسابقات پرش با اسب در کیش در بهمن ماه سال۹۷، مقدمه ای برای آغاز فعالیت پر رنگ این مجموعه و برگزاری مسابقات کورس اسب دوانی در سال ۹۸ است.
