تجلیل از معلمان نمونه کیش در هفته معلم
تجلیل از معلمان نمونه کیش در هفته معلم : در مراسمی با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از معلمان نمونه جزیره کیش تقدیرشد.

در مراسمی که روز سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸ با حضور دکتر غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، دکتر بیت اللهی معاون اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان، دکتر شریفی نماینده غرب استان هرمزگان، امام جمعه و همچنین امام جماعت اهل سنت جزیره کیش و جمعی از مسئولان ادارات و نهادهای این منطقه در مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد، از معلمان نمونه و بازنشسته آموزش و پرورش کیش با اهدای لوح سپاس قدر دانی شد.
در مراسم تجلیل از معلمان نمونه کیش در هفته معلم دکتر غلامحسین مظفری ضمن تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم گفت : اگرچه سازمان منطقه آزاد کیش بدون کمک مالی دولت مدارس کیش را ساخته است و برای ارتقا و توسعه فضاهای آموزشی آمادگی و توان لازم را دارد اما از مشارکت خیرین علاقمند به همکاری در جهت ارتقای سطح آموزشی در کیش استقبال می کند.
وی ارتقای مدارس کیش و رسیدن به استاندارهای مدارس بین المللی وزارت آموزش و پرورش با هزینه پیش بینی شده ۱۵ میلیارد تومان را از جمله برنامه های سازمان منطقه آزاد کیش برشمرد.
مظفری با اشاره به ضرورت ارتقای کیفی آموزش و پرورش در جزیره کیش بر لزوم برنامه ریزی استراتژیک برای استفاده هنرمندانه از ظرفیت ملی در شرایط کنونی کشور تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه سازمان منطقه آزاد کیش متولی آموزش و پرورش منطقه نیست تصریح کرد: آموزش و پرورش کیش باید مستقل و مستقیما زیر نظر وزارت آموزش و پرورش کشور باشد و سازمان منطقه آزاد کیش باید در جهت توسعه و ارتقای مراکز آموزشی کمک کند.
دکتر مظفری افزود: چنانچه حجم هزینه کرد سازمان منطقه آزاد کیش در آموزش و پرورش در سال های گذشته صرف ارتقای کیفیت آموزش شده بود امروزه نه تنها کیش با مناطق محروم استان هرمزگان مقایسه نمی شد بلکه هم تراز با یکی از بهترین مدارس تهران ارزیابی می شد.
حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده امام جمعه کیش نیز در مراسم تجلیل از معلمان نمونه کیش در هفته معلم با اشاره به جایگاه ویژه کیش و لزوم تغییر نگرش ها به این منطقه آزاد گفت: با مشارکت افراد تاثیر گذاری که در جزیره کیش هستند می توان تحول بزرگی در حوزه آموزش ایجاد کرد .
وی با بیان اینکه در رسیدگی به امور مناطق محروم استان هرمزگان عدالت محوری و نگرش اسلامی ضروری است گفت : نباید از محل اعتبارات مالی کیش برای دیگر شهرهای محروم استان هزینه شود بلکه باید هزینه رفع محرومیت این مناطق محروم، از محل اعتبارات استانی تامین شود.
ایرج بیت اللهی معاون اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان هم در مراسم تجلیل از معلمان نمونه کیش در هفته معلم تربیت نسلی هم تراز با جامعه اسلامی راوظیفه آموزش و پرورش برشمرد و گفت : خوشبختانه این ماموریت اصلی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است و مقام معظم رهبری پیوسته بر تثبیت و اجرای دقیق و کامل این سند تاکید دارند.
وی با اشاره به جایگاه خاص آموزش و پرورش در جامعه اسلامی، حمایت ملی و مشارکت همگانی مردم را ضامن موفقیت طرحهای آموزش و پرورش برشمرد.
معاون اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان با بیان اینکه آموزش پرورش کیش با منابع غنی انسانی ظرفیت خوبی دارد که با سازماندهی نیروها ارتقا می یابد از سازمان منطقه آزاد کیش خواست تا با آسیب شناسی مشکلات پیش رو، زمینه توسعه فضاهای آموزشی را فراهم کرده و به معیشت و مسکن معلمان توجه ویژه داشته باشد.
شریفی نماینده استان هرمزگان در فراکسیون فرهنگی مجلس نیز در مراسم تجلیل از معلمان نمونه کیش در هفته معلم نیروی انسانی را اساس توسعه در هر جامعه برشمرد و افزود: در هر جامعه محل شناخت، رشد و پیشرفت نیروی انسانی توانمند و کارآمد آموزش و پرورش است.
وی ضعف آموزش و پرورش هر کشور را سرچشمه پیدایش مشکلات در حوزه های مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی عنوان کرد و اظهار داشت : برای ارتقای آموزش و پرورش باید دولت، مجلس، قوه قضائیه، مردم و خیرین و نیک اندیشان همه با هم مشارکت پویا داشته باشند.









