تمدید ثبت‌نام در کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی

:: کد خبر : 30644 :: نویسنده: :: تاریخ انتشار :

تمدید ثبت‌نام در کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی : وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تمدید فرصت ثبت‌نام در کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی تا پانزدهم آذر ۱۴۰۱ به میزبانی جزیره کیش خبر داد.

 

تمدید ثبت‌نام در کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، با هدف برقراری ارتباط با محققین فعال و علاقمندان به هوش مصنوعی درعلوم پزشکی، شناسایی چالش‌ها و فرصت‌های پیش رو در نظام سلامت و ایجاد شبکه همکاری مجازی با محققین و نخبگان داخل و خارج از کشور نخستین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی را در جزیره کیش از هفتم تا نهم دی ۱۴۰۱ برگزار می‌کند.

دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، تکنولوژی‌های پیشرفته پزشکی، هوش مصنوعی در علوم پزشکی، سلامت هوشمند، راهکار‌های پزشکی هوشمند از محور‌های اصلی این کنگره اعلام کرد.

علاقمندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه کنگره به نشانی AIMS ۲۰۲۲.ir مراجعه کنند و یا با شماره ۸۶۰۴۷۸۰۷- ۰۲۱ تماس بگیرند.

مهلت نام نویسی در این کنگره تا پانزدهم آذر تمدید شده است.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *