توزیع گوشت قرمز با قیمت مصوب در کیش

:: کد خبر : 14184 :: نویسنده: :: تاریخ انتشار :

توزیع گوشت قرمز با قیمت مصوب در کیش : گوشت قرمز ، با قیمت مصوب کارگروه تنظیم بازار، در اختیار شهروندان کیش قرار می گیرد.

 

توزیع گوشت قرمز با قیمت مصوب در کیش

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، بر اساس مصوبات کارگروه تنظیم بازار مبنی بر تامین و توزیع گوشت قرمز، شهروندان کیش می توانند برای تهیه این کالا، با ثبت کد ملی سرپرست خانواده نسبت به دریافت حدود ۳ کیلوگرم گوشت اقدام نمایند. گوشت قرمز با قیمت هر کیلو ۳۲ هزار تومان همه روزه بجز ایام تعطیل از ساعت ۱۶ تا ۲۱ از طریق سردخانه آنا واقع در بلوار ایران، روبروی شرکت آب و برق کیش، توزیع می شود.

توزیع گوشت قرمز با قیمت مصوب در کیش

منبع

 

شایان ذکر است امسال برخلاف سال‌های گذشته محدودیت واردات گوشت برداشته شده و از کشورهای دیگری جز برزیل نیز واردات انجام می‌شود. بخش زیادی از واردات گوشت امسال را گوشت‌های گرم استرالیایی تشکیل می‌دهند. دولت برای رفع مشکلات خرید و کمبود گوشت با اختصاص ارز دولتی به واردات گوشت، گوشت‌هایی را نیز با عنوان گوشت تنظیم بازار در فروشگاه‌ها عرضه کرده است. دولت برای متعادل کردن قیمت‌ها با واردات گسترده، محل‌هایی را نیز برای عرضه در نظر گرفته است.

از آنجایی که توزیع این کالا با استقبال بخش زیادی از مردم مواجه شده، مشکلات توزیع عادلانۀ این گوشت، فروشگاه‌ها را بر آن داشته که برنامه‌ای مدون‌تر برای عرضه در پیش بگیرند تا توزیع، هرچه بیشتر عادلانه‌تر باشد و قشرهای کم‌درآمد جامعه که هدف اصلی این عرضه هستند بی‌بهره نمانند.

بدین ترتیب قرار بر این شد که توزیع فقط با ارائۀ کارت ملی صورت گیرد تا همه بتوانند به راحتی و بدون نگرانی از تمام شدن آن گوشت تهیه کنند. افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی نیز به صورت جداگانه این محصول را دریافت می‌کنند. با این حساب هرخانواده یکبار در ماه و فقط با ارائۀ کارت ملی می‌تواند این گوشت‌های وارداتی را با قیمت مناسب و ارزان از فروشگاه‌های عرضه کننده، تهیه کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *