جلسه ارتباط مستقيم مردم با مسئولان انتظامی کیش در سامانه ۱۹۷

:: کد خبر : 38229 :: نویسنده: :: تاریخ انتشار :

جلسه ارتباط مستقيم مردم با مسئولان انتظامی کیش در سامانه ۱۹۷ : رئيس بازرسی فرماندهی انتظامی ويژه و پايگاه دريابانی کيش از برگزاری جلسه ارتباط مستقيم مردم با مسئولان انتظامی در تاريخ ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ خبر داد.

 

جلسه ارتباط مستقيم مردم با مسئولان انتظامی کیش در سامانه 197

سرهنگ کوروش زرينی در تشريح جزئيات اين خبر گفت: در نظر است جلسه ارتباط مستقيم فرمانده انتظامی ويژه و پايگاه دريابانی کيش با مردم به صورت حضوری با حضور «سرهنگ قاسمی»  فرمانده پليس کيش به همراه رئيس بازرسی و پليس های تخصصی برگزار شود.

* زمان: چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ، از ساعت ۱۰:۳۰ تا ساعت ۱۲

* مکان: پليس راهور فرماندهی انتظامی ويژه کیش، جنب ساختمان دادگستری

شهروندان میتوانند مطالبات خود را به صورت مراجعه حضوری به محل برگزاری جلسه و يا برقراری تماس با تلفن ۱۹۷ مطرح و براي کسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن‌های ۰۷۶۲۱۸۳۶۱۰۷ و ۰۷۶۲۱۸۳۶۲۶۱ تماس حاصل کنند.

سامانه ۱۹۷ پل ارتباطی بين مردم و پليس است و شبانه روز آماده دریافت پيشنهادها و نظرهای شهروندان می باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *