فراخوان رزیدنسی مجموعه هنری و موزه خلیج فارس کیش در تابستان ۱۳۹۹
فراخوان رزیدنسی مجموعه هنری و موزه خلیج فارس کیش در تابستان ۱۳۹۹ : مجموعه هنری و موزه خلیج فارس کیش چهارمین دوره رزیدنسی (اقامت هنری) در کیش را از تاریخ ۲۱ الی ۲۷ تیر ماه ۱۳۹۹ برگزار می کند.
مجموعه هنری و موزه خلیج فارس کیش و موسسه طرح فضا – گروه فرا با توجه به کلیه ظرفیتهای منطقه آزاد کیش برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های رزیدنسی (اقامت هنری) فرآیندمحور بمنظور ایجاد محیطی فرهنگی است که هنرمندان در آن می توانند به شیوه دلخواه خود به کسب تجربه بپردازند؛ این تجربه می تواند از طریق پیشرفت در مبانی مفهومی، انجام تحقیقات یا از طریق جلسات مشترک و پژوهشهای تجربی حاصل شود.
هنرمندان در دوره اقامت در برنامه رزیدنسی آزادی کامل دارند. بدین ترتیب ساختار این رزیدنسی در جهت جلب رضایت فردی و شخصی افراد منعطف خواهد بود. این برنامه در تلاش است تا فضایی امن جهت پذیرش، حمایت و تجلیل از تمام گونه های مختلف هنری، زمینه های علمی و خلاق، شیوه های مختلف پژوهش هنر و تحقیقات در زمینه زیبایی شناختی فراهم کند.
برنامه کلی چهارمین دوره رزیدنسی (اقامت هنری) در کیش :
* جلسات بحث و گفتگو ھنری
* تحقیق و خلق آثار ھنری توسط شرکت کنندگان دوره
* تحلیل و بررسی آثار ھنری ھنرمندان دوره
* تماشای مستند ھای تاریخ ھنر و نقد و بررسی
* اکران فیلم ھای ھنری و نقد بررسی
* اجرای ورک شاپ ھای ھنری در فضای باز و بیرون از مجموعه
* برگزاری نمایشگاه از آثار تولید شده در دوره و یا آثار هنری شرکت کننده از قبل
* ارائه گواهی حضور در دوره رزیدنسی فوق
آدرس کانال جهت اطلاعات بیشتر جهت ثبت نام در دوره های رزیدنسی (اقامت هنری) در کیش : kish.museum@