فراخوان ششمین سمپوزیوم مجسمه سازی کیش

:: کد خبر : 26230 :: نویسنده: :: تاریخ انتشار :

فراخوان ششمین سمپوزیوم مجسمه سازی کیش : ششمین سمپوزیوم مجسمه‌سازی جزیره کیش با موضوع سمپوزیوم هنر و معماری ایرانی اسلامی برگزار می‌شود.

 

فراخوان ششمین سمپوزیوم مجسمه سازی کیش

شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کیش با هدف ارتقای کمی و کیفی آثار هنری شهری جزیره کیش، به مانند سرمایه‌های فرهنگی، افزایش مکان‌هایی ویژه با جذابیت‌های بصری و هنری و جاذب گردشگر ، پیوند و آشنایی بیشتر ساكنان و گردشگران با آثار هنری و ارتقای فرهنگ بصری و هنری جامعه اين سمپوزیوم مجسمه‌سازی را برگزار خواهد كرد.

رویکرد و موضوع سمپوزیوم در این دوره، هنر و معماری ایرانی-اسلامی در نظر گرفته شده است.

مجسمه سازان با شرايط مختلف سنی و با داشتن رزومه و سوابق اجرایی معتبر مجاز به شرکت در این سمپوزیوم هستند.

مهلت ثبت نام اینترنتی و ارسال مدارک به ایمیل دبیرخانه ۱۵ بهمن و داوری و اعلام اسامی هنرمندان منتخب ۲۰ بهمن انجام می شود.

سمپوزيوم مجسمه‌سازی جزیره کیش از ۲۵ بهمن تا ۲۰ اسفند در جزيره كيش برگزار خواهد شد.

در این دوره از سمپوزیوم ۱۰ اثر از هنرمندان داخلی براي اجرا در سمپوزیوم انتخاب خواهد شد.

هر هنرمند مجاز است، از یک تا حداکثر سه اثر، از آثار اجرا نشده و جدید خود را به سایت دبیرخانه‌ی سمپوزیوم ارائه نماید.

مسئولیت اصالت آثار ارسالی به عهده‌ی هنرمند ارائه دهنده‌ی اثر است و در صورت اثبات عدم اصالت اثر، در هر مرحله از سمپوزیوم، اثر از داوری و اجرا حذف و تمامی تبعات قانونی و بار حقوقی و مالی آن به عهده هنرمند خواهد بود.

علاقمندان برای شركت در اين سمپوزيوم می توانند فرم ثبت‌نام را در سایت دبیرخانه به نشانی Ravashhonar.com پر كنند.

نشانی دبیرخانه سمپوزیوم: تهران، چهارراه جهان کودک، نبش خیابان کیش، شماره‌ی ۴۵، ساختمان سازمان منطقه آزاد کیش است.

علاقمندان برای كسب اطلاعات بيشتر می توانند با شماره تلفن: ۸۸۵۲۰۱۶۵-۰۲۱ تماس بگيرند.

 

منبع

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *