نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس کیش

:: کد خبر : 14239 :: نویسنده: :: تاریخ انتشار :

نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس کیش : در دومین روز از هفته سلامت، زنگ سلامت در مدارس کیش و به صورت نمادین با حضور جمعی از مسئولان و کارشناسان حوزه سلامت در دبستان کوثر کیش به صدا درآمد.

 

نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس کیش

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش در مراسم نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس کیش آموزش را رکن اساسی سلامت در کشور برشمرد و گفت: ارائه خدمات بهداشتی در مهدها، مدارس و دانشگاه ها زمینه سلامت پایدار در کشور را فراهم می کند.

دکتر محمدرضا رضانیا سلامت جسمانی، روانی، اجتماعی و معنوی را از ارکان سلامت افراد هر جامعه عنوان کرد و افزود: با همکاری آموزش و پرورش و دیگر نهادها و سازمان ها طرحهای بهداشتی در سطح منطقه ای و ملی در جزیره کیش با هدف ارتقای شاخصه های سلامت در کیش اجرا شده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش نيز در اين مراسم با تقدیر از عملکرد خوب فعالان حوزه سلامت به اهمیت موضوع آموزش و پیشگیری در حوزه بهداشت اشاره کرد و گفت: کشور در چهل سال گذشته کارنامه موفقی در حوزه بهداشت و سلامت داشته است.

سعید پورعلی، ارتباط هرچه بیشتر با کشورهای پیشرفته در حوزه بهداشت، بهره گیری از تجهیزات و فن آوری روز دنیا، شناسایی شاخص های سلامت با هدف هدایت هرچه بهتر منابع و توجه بیش از پیش به موضوع سلامت روان را از دیگر مولفه های رشد و پیشرفت در حوزه بهداشت کشور برشمرد.

شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت کیش هم امنیت و سلامت را از مولفه های مهم و سرنوشت ساز در هر کشور برشمرد و افزود: خوشبختانه کشور در حوزه بهداشت و درمان نه تنها به خودکفایی رسیده است بلکه خدمات در این حوزه را به دیگر کشورها هم صادر می کنیم.

در پایان مراسم نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس کیش از کارشناسان حوزه بهداشت ،مراقبین سلامت و مربیان بهداشت مدارس کیش با اهدای لوح تقدیر شد.

 

منبع

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *